Süt ve Peynir Altı Suyu uygulamaları
Peynir ve süt sektörüne hizmet etme hususunda eşsiz bir tecrübeye sahibiz. Membran teknolojilerimiz,süreçlerini ve faaliyetlerini geliştirmelerine yardımcı olabilmemizi sağlayan süt üreticileri ile, uzun süreli ilişkilerden kazandığımız eşsiz bilgi ve deneyimimiz sonucu, peynir ve süt üretimini arttırmaktadır. Mühendislerimiz, süte özgü ayırma ve filtreleme zorluklarını iyi bilmektedirler; Peynir Altı Suyu protein konsantrasyonu ve geri kazanım çözümleri gibi çok önemli ticari uygulamalar için uygun, yüksek düzeyli membran teknolojilerini geliştirmiştir.
Peynir Altı Suyu Konsantrasyonu
Peynir Altı Suyunun, işlenmiş gıdalarda,fırınlanmış ürünlerde ve besin değerli içeceklerde geniş kullanımı, peynir işlemelerinin bu sorunlu atığı,değerli bir madde haline getirmiştir. Ultra Filtrasyon ve Ters Ozmoz membranlarımız, peynir altı suyu konsantrasyonu için idealdir.Uzun ömürlü membranlarımız,sert temizlik kimyasallarına karşı dayanıklıdır. Spiral Ultra Filtrasyon membran elemanlarımız,servis ömrünü mühim seviyede uzatarak klordan kaynaklanan bozulmayı önemli ölçüde azaltır.Ayrıca,üstün teknolojili elemanlarımız sıklıkla klor ihtiyacını ortadan kaldırarak yüksek sıcaklıklarda ve yüksek pH ‘da temizlik yapılmasını sağlar.
Salamura geri kazanımı
Peynir tesislerinde salamuranın elden çıkarılması, birçok imalatçı için maliyeti gittikçe artan ve çevresel açıdan zorlayan bir konu haline gelmiştir.Öncü filitreleme teknolojileri ile birlikte membranlarımız, proteini, yağı, mayayı ve küfü güvenli bir şekilde çıkarmak için kullanılmaktadır. Zaman içinde kendini kanıtlamış olan membranlarımız, peynirlerinizin tadını ve kalitesini değiştirmeden, salamura geri kazanımınızı da sağlayacaktır.
Su Geri Kazanım
Membranlarımız, su kullanma ve işletme maliyetlerini azaltırken, temiz, güvenli proses suyu üretmek için dünyadaki tüm mandıralar ve peynir üretim tesislerinde kullanılmaktadır. Membran tasarımlarımızın tamamı, arıtma standartlarına uygundur ve yüksek performans ölçümleri ve dayanıklılıklarından dolayı sektörel bazda bilinmektedirler. Membran ürünlerimiz, zaman içinde, peynir ve süt tesislerinde üretimin verimli bir şekilde yürütülmesini sağlarken, üretimi arttırdığı hususunda da kendini kanıtlamıştır. Sizleri bizimle temasa geçmeye ve Solecta membranlarının kullanımının süt ürünleri faaliyetinize nasıl maddi değer katabileceği hususunda, bilgilendirilmeye davet ediyoruz.
Sağlam malzeme ve uzun ömürlü yapı
Tüm bileşenler gıda ile temas içinde kullanım için FDA gereksinimleri karşılamaktadır.
USDA kabul edilen ve diğer özel yapılar mevcuttur.
MF, UF, NF ve RO elemanları
Birden fazla ara parça kalınlığı ve konfigürasyonları
1814 kadar 8040 Tüm modül boyutları
Peynir ve yoğurt üretimi gibi tüm Süt uygulamaları için modüller